2toDrive

Met 2toDrive kun je al rijlessen volgen vanaf 16,5 jaar! DriveYourWay biedt de rijlessen met 2toDrive aan. Ben je 16 geworden en wil je alvast zeker zijn dat je direct kunt starten? Meld je vandaag nog aan!

WAT IS 2TODRIVE?

Het is mogelijk om vanaf 16,5 jaar te starten met rijlessen. Voor het theorie-examen kun je je zelfs al vanaf je 16e inschrijven. Hierdoor is het mogelijk om op je 17e je rijbewijs (categorie B) te halen.

HOE WERKT 2TODRIVE?

Na het behalen van je rijbewijs mag je op 17-jarige leeftijd autorijden. Hieraan is het wel aan een aantal voorwaarden verbonden. Zo dien je in het bezit te zijn van een begeleiderspas waarop je minimaal 1 en maximaal 5 coaches kunt aanmelden die jou begeleiden tijdens het autorijden. Ook is je rijbewijs tot je 18e alleen geldig binnen Nederland.

5.6

Aan de begeleiders zijn de volgende eisen verbonden:​

 

* Deze moet minimaal 10 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs voor de personenauto en deze tijdens de begeleiding altijd bij zich hebben

* mag in het verleden geen strafrechtelijke veroordelingen voor verkeersovertredingen hebben gehad

* mag in het verleden geen alcohol cursussen of gedragscursussen hebben gehad

* mag niet onder invloed zijn van alcohol, drugs of medicijnen tijdens het begeleiden;

Voor meer in het verleden geen onderzoeken naar de rijvaardigheid of rijgesc informatie over 2toDrive kun je terecht op de website: 2toDrive.nl

Ben je 16,5 jaar en wil je snel en goedkoop je rijbewijs? Meld je dan nu aan voor een proefles!

Registration

Forgotten Password?

nl_NLNederlands